måndag 23 maj 2011

Lite händelser

Tja, vad har hänt under den tiden jag inte bloggat?
Lite granna kanske....

Vi har varit ute och åkt motorcykel med två andra par, det var riktigt fett najs :) Så nu ser jag fram emot Bikemeet den 3/6! Där blir det festa och chilla som gäller. Med goda vänner som omger en.
Jag har jagat fårjävlaskallar hos grannarna.....och satt ut annons på dem. Jäklar vad nerringd jag blev! Börjar misstänka att jag satte ut dem för billigt....hmmm..... Två tackor med två lamm vardera och en bagge. De är nog rasrena, baggen vet jag är det i alla fall. Allt för 2000 kr. Var det för billigt tro?
Nåja, jag är nöjd så länge som jag slipper ödsla en massa tid på att leta efter dem. De kan för höge farao hoppa 110 cm!!!!! Så nu blir det till att fixa elstängsel för hela slanten och sen skaffa nya köttrasfår. Inga mer hoppare för min del. Så det så!
Det kommer ett par och hämtar dem i kväll. Thank God!!!!

Allt går sin gilla gång i övrigt. Den nya hunden är ett under i sitt sätt att vara lättfostrad. Mysigt värre :) Men hon har sina sidor ock.....hon är ju trots allt en malamute ut i svanstippen =)

Ungarna är som de är och bonusdottern en riktig pärla! Hon hade tråkigt i lördags kväll och gick ut och började klyva ved, i nästan 3 timmar stod och klöv upp allt som gick att klyva!!!! Herreminje, det är fyllt med klöven ved där ute nu....bara att gå ut och hämta.

Vi införskaffade också en A-traktor under söndagen. Japp, bonusdottern har åldern inne och vi ska fixa kortet för henne under sommaren och min dotter blir ju 15 till våren och då får de dela på bilen. Det ska nog lösa sig :) Om inte annat så får tjejerna körvana och en fördel inför framtida B-kort.

Nåja, inför fårhämtningen i kväll klippte jag baggen, han såg bedrövlig ut. Resultatet? Tja, inte vackert men sällsynt :)
Han trivs nog bättre utan all ull....

Nä, nu ska jag gå och småpula lite.

Inga kommentarer: