fredag 27 april 2012

Varje dag har sin guldkant

Här sitter jag nu, med skolarbete upp över öronen, tror det är 3 prov nästa vecka och känner mig som en stressad kanin!
Då är det ibland skönt att bara skita i heeela vrläden (ni har väl hört "Varning för barn" med Brasse och Magnus? =)) och ta en arla morgon fika med väninnan i byn. Fullt av ungar överallt, stök och stoj, hundar som skäller men alltid en stund över för en när man kommer! Sån't är skönt =)

Just nu när solen skiner som bäst vill jag ju egentligen inte plugga, nu vill jag öppna alla fönster och dörrar och bara vädra ut all vinterstress och depression, all gammal skit ska ut, allt som går att vädra skulle hängas ut på altanräcket, skulle vilja sätta blöjor på valparna...jodå mamma Awuna städar efter dem, men det blir alltid nåt litet äckligt kvar på golvet.... *suck* Nåja, tror jag skiter i skolarbetet någon timme eller så =)
Ska bara hitta något att förankra allt vädringsbart med, det är ju nästan halv storm ute...så jag slipper hämta mattor, täcken och överkast nere hos grannen ;)

Besöket hos naprapaten i måndags gjorde gott. Nu, några dagar senare, känner jag mig som en helt ny människa! Piggare, vitalare och fylld av energi!

Ha en gôrgo' dag alla! Njut av solen, för det ska jag =)