söndag 29 april 2012

Vilken vecka!

Den här veckan har varit onormalt onormal =)
På måndagen la jag mig frivilligt på en naprapats behandlingsbord och utsatte mig för ett plågeri som senare har visat sig vara det bästa jag gjort och betalat dyra pengar för! På länge! Alltså, göra en massage förbättrar oerhört, men att kombinera det med lite knäck och knak var helt enkelt mirakulöst. Sedan den dagen har jag mått fantastiskt mycket bättre och dessutom, plötsligt , utan ansträngning börjar jag, helt oförhappandes, gå ner i vikt! Förklara den ni! =)

Den bilen som jag sedan ställde på och fixade så att jag skulle ha som en billig pendlarbil gick sönder på måndagen...typiskt nog en timme efter att jag tankat i mina sista 200 kr...damn... Då fick jag låna svärfars bil på onsdagen och tankade i 200 kr som jag fick låna och då går den också sönder!!! Höjden av otur!!! Så det var bara att bita i det sur, ställa på min törstiga volvo och nu ska jag ut o dubba ur mina vinterdäck, för pengar att byta däck för finns inte just nu....måste ha råd att tanka den =(

Imorgon ska jag, efter mycket övervägande, åka på anställningsintervju. Måste ju ha ett jobb, framförallt över sommaren då skolan stänger för sommarlov. Och då blir det ju inga pengar alls.

På tisdag den här veckan ska jag åka och lägga handpenning på en nyare och bättre bil, för vi är nödda och tvungna att ha två bilar då sambon jobbar och tycker att det är lite för långt att gå till jobbet (kinkig han e ;))

Annars så vad det gäller valparna så växer de så det knakar och de leker stojar och busar för fullt! Tänk, knappt två veckor kavr, sen åker den ena valpen till sin nye ägare! Vad dessa veckor gått fort, trots alla tråkigheter och bekymmer.

Nu skiner solen och sonen har fått hem en kompis att leka med och jag ska, efter att tagit på mig en varm tröja, gå ut och börja med bilen. Ni får ha en underbar dag alla mina vänner! Njut av solen, man vet aldrig när nya moln kommer på himlen! =)

2 kommentarer:

Eva Smedberg sa...

...och imorgon är det en ny måndag...

SkogsÄlvan sa...

Så sant =)