fredag 7 juni 2013

Spännande!

Spännande grejer är på gång!
Säger inte mer nu, kanske berättar jag senare, vi får se =)

Ekonomin är hyfsad för oss, kunde ta med alla som vinnare i lotteriet den här månaden.
Har inte så mycket som kostar pengar. Jo det förstås, att ha djur kostar en slant, inte tu tal om saken men eftersom de är en investering i hälsa och välbefinnande får de finnas kvar som familjemedlemmar.
Vi har ju några önskedrömmar dock på andra plan. Att kanske skaffa jänkebil någon gång. Tyvärr är det en kostnad som man normalt sett inte har råd med. Det kostar ju redan pengar att ha två bilar vilket vi måste då vi bor som vi gör och jobbar båda två.
Nä, då är det billigare att ha motorcykel. Där de två hojarna står, vilka är i pengavärde inte är värda särskilt mycket, kostar de inte mycket. Eftersom de är på 750cc och dessutom customhojar så är de skamligt billiga i skatt, eftersom vi är "gamla" blir dessutom försäkringen ännu billigare. Och när vi väl kör med dem så drar de inte mycket i bränsle, så de är vårat billiga nöje på sommaren =)
Dessutom - de är betalda! Inga lån här inte!
Och det fungerar alldeles utmärk att ha ungarna med sig då de bara är två ;-)

Så man får välja med omsorg vad man vill ha som nöje. Att ha husvagn har vi kommit fram till är också dyrt då den kräver ett visst mått av underhåll, som när det kommer till bromsar, då är det genast dyrt.

Nä vet ni vad - nu ska jag sticka till jobbet!
Ha det gött och soligt på er!!

1 kommentar:

http://mysbella.blogg.se/ sa...

Spännande! :) ja vad dyrt allt är..

Kraam