måndag 17 januari 2011

Da capo!


Ja nu är jag här igen och skriver... =)
Som jag nämnde förut så har vi fått upp ytterligare en hylla i sovrummet, och som synes blev den full.... Och då har vi ändå plockat bort och lagt undan mycket.
Middagen blev i alla fall bra och god, som vanligt klagade sonen på att det var något han inte tyckte om...senaste halvåret har han hållit på så här så snart får jag spader.....!
Just nu bråkar de hejvilt i samband med tandborstningen....ibland önskar man att man hade en tidskapsel som man kunde krypa in i och bara få det tyst... =) ...undrar om det inte hade varit lugnare på dinosauriernas tid.....
Imorgon ska jag och dotter börja på dans tillsammans, det ska bli spännande! Latino Moves! Och på onsdag åker jag in och tränar som vanligt, vad som däremot inte är vanligt är att jag inte åker hem direkt utan ska åka till min väninna och fika och skratta en stund! Bara jag kommer ihåg hennes böcker...
Ja, de är något jag kan rekommendera; Cassandra Clare - City of Bones, City of Ashes och City of Glass. De är förvisso på engelska men guuuuud så bra!!
Rekommenderas varmt!!

Nä, nu ska jag lägga en tjurig son och läsa lite för honom... =)

2 kommentarer:

http://mysbella.blogg.se/ sa...

Vad var det för middag om får lov å fråga? *nyfiken* Fika hon någon väninna var längesedan.. det borde jag oxå göra snart!:)

Ha en härlig dag <3

Kraam Izabell

SkogsÄlvan sa...

Middagen var alaskan pollockfiléer som i blockform lades i en ugnsform smörd med smör, på detta ett tjockt lager med créme fraiche ihopblandat med lite mixade krosstomater med en klick smör salt och svart-o-vitpeppar. Toppade det med mald mandel å så in i ugnen...smakade precis som barndomens mandeltorsk! Som tillbehör blomkålsmos och coleslawsallad.
Det är middag det!