söndag 23 januari 2011

Inte hungrig än - men kan bli =)

Detta kan man kalla för riktig mat för LCHFare ;)
Har sovit alldeles för kort inatt med... Vaknar konstigt nog efter 6 timmar och ligger och vänder och vrider på mig, problemet var bara att den här gången vaknade jag helt genomsvettig....usch!
Dricker nu på mitt morgonkaffe och har ångest inför att jag MÅSTE göra färdigt de fem arbetsuppgifterna som jag håller på med och skicka in. Plötsligt under kursens gång, helt utan förvarning har de plötsligt bytt lärare och inte informerat oss heller på ett tydligt sätt utan bara ändrat namnet i redovisningstråden. Sånt gillar jag INTE.
Igår klarade jag en hel dag utan cigarretter. Fyra snusar blev det. Idag ska vi se om jag fixar det igen. En dag i taget, en dag i taget...... Fast skulle det bli riktig kris och jag får akut ciggångest har sambon lovat att inte kritisera mig eller gnälla, kan lätt bli så eftersom han själv inte röker och aldrig gjort =)
Igår hade jag mycket riktigt träningsvärk....känns lite idag med så det blir på't imorgon med =)
I eftermiddag kommer ungarna hem och sen rullar vardagen igång igen, hå hå jaja.... Men det blir bra det med!
Tjipp och vi hörs snart igen!

2 kommentarer:

http://mysbella.blogg.se/ sa...

God morgon! Jag har oxå slutat röka för några år sedan.. huha vad svårt det var!! Jag höll i ett halv år sedan började jag snusa..hehe och det har jag oxå lyckats sluta med.. det var dock svårare.. men jag gick och köpte mig en SVINDYR handväska..för att jag inte skulle ha råd att kunna med att börja igen haha:)


Lycka till vännen!! <3

Och ha en skön söndag!

Kram Izabell

SkogsÄlvan sa...

Jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag skulle ha som belöning, än... Inte jätteförtjust i att snusa så det lär vara lättare att sluta med för mig men behändigt att ha när suget blir överväldigande =)

Ha det bra du med!