fredag 21 januari 2011

Hmhmhmhm ;)

Idag har det varit en hektisk dag. Först till gymmet, sedan vidare till skolan för att hämta ett studieintyg för att lämna in på gymmet... Krångligt? Nja, om man ska få behålla sin studentrabatt måste man studieförsäkra inför nästa termin, dvs denna.... Fast jag lämnar inte in den förrän på måndag.
Kommer troligen ha grym träningsvärk i morgon för det brände bra i djupet av alla de musklerna jag tränade idag....
Jaha, sedan var man eftersökt, mobilen hade flera missade samtal både efter gymmet och skolan...
Vidare till en väninna som jag inte fikat med på flera veckor och sedan hem. Där står sambon och stampar otåligt innanför dörren och vill åka iväg och handla - NUUUU! =) *lol*
Och hem igen efter att ha spenderat lite drygt en tusenlapp på mat.
Jag reflekterade lite över blickarna jag fick i mejeriavdelningen - här kommer jag med en ½l créme fraiche, 1 l vispgrädde (en-litersförpackn.) och 1 l standardmjölk. Jadå folk tittade allt med stora ögon, vidare sen till ett storpack ägg, sambon damp ner 2 kg smör, vi gick raljerade lite bland grönsakerna och bestämde oss för paprika, champinjoner, gurka, tomater och ett isbergssalladshuvud. Javisst ja, morötter för att fjäska med hästarna, rödbetor till min väninna... De enda hiskeliga kolhydrater vi hade i vagnen var: Ett paket med 8 st små, soft tortillas..... Ja, det bidde så idag, men med tanke på att det är så sällan så får man välan frångå sina små principer =)
Så, det blev tacos till fredagsmys ikväll. Mycket uppskattat av ungarna, med grönsakerna och salsasås, och javisst, créme fraiche med vitlök =) (sen fick de lite glass...)

2 kommentarer:

Susanne sa...

ni är bara för goa... =) <3

SkogsÄlvan sa...

Aaa, vet det ;) <3