måndag 21 november 2011

Hu, det var nära!

Skulle, som varje dag, gå ut på min skolas sida via google chrome idag. Fick hicka när jag får en ruta och en obehaglig 'pling' med att filen inte kan hittas, ominstallera programmet. Men vad f*n!!!
Någon, troligen någon av ungarna, mest troligt sonen har avinstallerat chrome. Då är alla bokmärken inklusive lösenord och övrig viktig information borta!!!! Aaaarrrgghh!
Jag startade om datorn i tron att den bara strulade lite, sånt kan ju hända, men icke, chrome var och förblev avinstallerat... BAJS!
Som tur är har jag en schemalagd backup varje söndag så jag återinstallerade chrome och hämtade de senaste backupade filerna från den externa hårddisken och voilá! Där var allt som det skulle, tillbaka, lösenord, ja, rubbet! Puh! Blev änna lite svettig där en stund...
Nu kommer det bli restriktioner vad gäller datoranvändningen.....vill inte vara med om detta igen!
Tack Jonas och Jimmy för att ni hjälpte mig med inställningar för backup!

Nu är det jul igen...bonusdottern julpyntar för fulla segel, allt för att hinna för sin äldre syster....tja, jag klagar inte, det blir ju mysigt!

I övrigt, mellan ups och downs, tror jag att jag mår bra.....Awuna gör det i alla fall så här långt, med förlängd antibiotikakur...

Hej!