söndag 23 oktober 2011

Klusterhuvudvärk

Visst låter det spännande? Men jag kan tala om att det är det inte, speciellt om man som jag är rökare....då förvärras den bara och inga tabletter hjälper. Här kan man läsa lite om den.
Min finns oftast där när jag vaknar när den väl kommer. Men häromdagen, i fredags, dök den upp mitt under dagen, kanske på grund av att jag la mig för att sova en stund efter att ha lämnat ungarna.... Det enda som kan lindra smärtorna är samma ämnen som finns i zoomig, det är alltså samma verksamma ämnen som finns i voltaren. Detta kör jag med om det blir alldeles för överjävligt så jag inte kan se eller funka normalt annars försöker jag undvika mediciner....och undvika rökning är också en bra sak, det förvärrar bara smärtan. Hade det varit ett migränanfall så hade jag kunnat hejda det med vanliga smärtstillande....
Just nu skulle jag vilja ge ett kungarike för att få bli smärtfri...
Ska försöka mig på en promenad i friska luften, försiktigt och undvika rökningen idag...
Kan ju bara tillägga att nej, jag har inte diagnostiserats och nej, om jag inte tar medicin, så hade jag inte kunnat skriva detta inlägg. Och fastän jag är tjej så har jag denna förbannade huvudvärk, lindrigare kanske än de flesta men med samma symptom och för mig lika förlamande.
Död åt den som uppfann smärtan!
Heppåre!

2 kommentarer:

**************** sa...

stackars dig hoppas det går över:(

SkogsÄlvan sa...

Ja, det kan hålla i sig i upp till fem-sex dagar som längst, värst om jag inte kan låta bli rökningen....